Αποστολική Εκκλησία του Χριστού Κορίνθου

Αποστολική Εκκλησία του Χριστού Κορίνθου
Χαιρετισμός του Εργάτη της Εκκλησίας

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα μας με αγάπη Χριστού
Το όνομα μου είναι Ιωάννης Ρούσσος.
Είμαι ο Εργάτης της Χριστιανικής αυτής Εκκλησίας από το 1967.

 

Χαίρομαι να υπηρετώ τον Κύριο μέσα στον αγρό Του μαζί με την σύζυγό μου Γεωργία και όλους τους αγαπητούς συνεργάτες που ο Κύριος μας έχει χαρίσει στην Εκκλησία. Επειδή προέρχομαι από πολύ θρησκευτική οικογένεια και μεγάλωσα με τις χριστιανικές αρχές τις οποίες μετά δεν εκτίμησα και ταλαιπωρήθηκα μέσα στην αμαρτία από τα 15 μου χρόνια μέχρι τα 21 που αναγνώρισα την αγάπη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Τον ακολούθησα ξέρω καλά την αξία που έχει κάποιος το να ακολουθεί τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.
Έτσι ο σκοπός αυτής της Ιστοσελίδας είναι και να γνωριστούμε αλλά και να μεταδώσουμε ότι καλό έδωσε ο Χριστός και σε εμάς.
Το κυριότερο βέβαια να γνωρίσουν όλοι τον Ζωντανό Κύριό μας Ιησού Χριστό που είναι Παντοδύναμος και μπορεί να βγάλει τον κάθε ένα μας από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και αν βρίσκεται.
Καθώς θα περιηγείσαι μέσα στην Χριστιανική Ιστοσελίδα μας μπορείς να ενημερωθείς για το Πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις, τις διακονίες  και λοιπές δραστηριότητες της Εκκλησίας μας καθώς και να ακούσεις ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ από τον Λόγο του Θεού που είναι Θεός πάσης παρηγοριάς.
Θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε και προσωπικά και να συμμεριστούμε
μαζί τις χαρές που ο Χριστός χαρίζει.
Στην Υπηρεσία του Κυρίου για εσάς.